tamáspatrik

tamáspatrik

Üdvözlet a blog.hu-n!

2015. szeptember 19. - Tamáspatrik

Tamás Patrik, amatőr társadalomfilozófus vagyok, könyvem is jelent meg nemrég Ideologikák és anti-panelprogram címmel. Lehet, hogy már találkoztunk kommentelés közben.

Könyvem mottója (Biegelbauer Páltól kölcsönözve): "A csibészség az hangos, a lényeges dolgok mindig csendben történnek." Ja, és van egy olyan rögeszmém, hogy ne legyenek rögeszméink.

A közéleti problémáink megbeszélhetőek, ha igyekszünk pontosan fogalmazni és figyelünk egymás mondanivalójára.

Üdv

T.P.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tp-blogja.blog.hu/api/trackback/id/tr527801222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2024.01.10. 15:24:16

A közéleti problémáink megbeszélhetőek, ha civil emberekkel és nem lefizetett hazug megafonosokkal vitatkozunk

0dzsud0 2024.01.10. 20:24:48

@tesz-vesz: Nem azokkal vitatkoztok, pubi! De ha neked úgy könnyebb, nyugodtan gondolhatod azt, hogy Deák Dani szavazott le a Fideszre hárommilliószor, meg ő küldi vissza a nemzeti konzultációt is másfélmilliószor. És mégcsak nem is arról van szó, hogy mindenki megvezetett, buta fideszes, egyszerűen képtelenek vagytok érzékelni a valóságot... ezért vártok rendszeresen kormánybukást és készültök a kétharmados ellenzéki többségre, aztán meg valóság nagybácsi rátok rúgja az ajtót. :D Ez persze a ti szempontotokból valamelyest sajnálatos, de amúgy meg az ország hatalmas szerencsére, hogy csupa szerencsétlenből áll a kormány ellenzéke.
süti beállítások módosítása